Team Madjoe

Aan de Het Ambacht 28 in Westervoort kun je Team Madjoe vinden.

Meer informatie over Team Madjoe in Westervoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Westervoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Madjoe biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Madjoe in Westervoort geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Madjoe is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Madjoe in Westervoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Madjoe ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Het Ambacht 28 in Westervoort. Je kunt ze ook bellen op 36 27 567 941, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Team Madjoe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Madjoe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Madjoe

Bezoekers bekeken ook