Lawa's Gym

Aan de Lorentzstraat 4-12 in Ede kun je Lawa's Gym vinden.

Meer informatie over Lawa's Gym in Ede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Lawa's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Lawa's Gym in Ede geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Lawa's Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Lawa's Gym in Ede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Lawa's Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Lorentzstraat 4-12 in Ede. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.lawasgym.nl/

Hoe kom je bij Lawa's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lawa's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Lawa’s Gym

Bezoekers bekeken ook