MMA

Aan de Zilverberg 68B in Amsterdam kun je MMA vinden.

Meer informatie over MMA in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MMA biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MMA in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MMA is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MMA in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MMA ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Zilverberg 68B in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 632 9177, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://mma.amsterdam/index.php/mma-gyms/

Hoe kom je bij MMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MMA

Bezoekers bekeken ook