MMA Jonkheer

Aan de Zwanenwater 22 in Roelofarendsveen kun je MMA Jonkheer vinden.

Meer informatie over MMA Jonkheer in Roelofarendsveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Roelofarendsveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MMA Jonkheer biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MMA Jonkheer in Roelofarendsveen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MMA Jonkheer is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MMA Jonkheer in Roelofarendsveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MMA Jonkheer ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Zwanenwater 22 in Roelofarendsveen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41438768, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.mma-jonkheer.nl/

Hoe kom je bij MMA Jonkheer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMA Jonkheer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MMA Jonkheer

Bezoekers bekeken ook