Yawara-Ryu

Aan de Liendenlaan 71 in Tiel kun je Yawara-Ryu vinden.

Meer informatie over Yawara-Ryu in Tiel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tiel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Yawara-Ryu biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Yawara-Ryu in Tiel geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Yawara-Ryu is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Yawara-Ryu in Tiel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Yawara-Ryu ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Liendenlaan 71 in Tiel. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Yawara-Ryu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yawara-Ryu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Yawara-Ryu

Bezoekers bekeken ook