Yard Gym

Aan de Zwarte Woud 201 in Utrecht kun je Yard Gym vinden.

Meer informatie over Yard Gym in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Yard Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Yard Gym in Utrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Yard Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Yard Gym in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Yard Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Zwarte Woud 201 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23342756, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.yardgym.nl/

Hoe kom je bij Yard Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yard Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Yard Gym

Bezoekers bekeken ook