Naginata Kai Capelle

Aan de Aleoeten 38 in Capelle aan den IJssel kun je Naginata Kai Capelle vinden.

Meer informatie over Naginata Kai Capelle in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Capelle aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Naginata Kai Capelle biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Naginata Kai Capelle in Capelle aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Naginata Kai Capelle is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Naginata Kai Capelle in Capelle aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Naginata Kai Capelle ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Aleoeten 38 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22628266, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.naginatakai.nl/

Hoe kom je bij Naginata Kai Capelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naginata Kai Capelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Naginata Kai Capelle

Bezoekers bekeken ook