Gym Inn

Aan de Ketelmeerstraat 138 in Lelystad kun je Gym Inn vinden.

Meer informatie over Gym Inn in Lelystad

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lelystad? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Inn biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Inn in Lelystad geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Inn is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Inn in Lelystad een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Inn ? Je kunt de Sportschool bereiken op Ketelmeerstraat 138 in Lelystad. Je kunt ze ook bellen op 31 320 254 040, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gyminn.nl/

Hoe kom je bij Gym Inn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Inn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Inn

Bezoekers bekeken ook