Sport2Shine

Aan de Laurens Janszn. Costerstraat 6 in Oud-Beijerland kun je Sport2Shine vinden.

Meer informatie over Sport2Shine in Oud-Beijerland

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oud-Beijerland? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport2Shine biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport2Shine in Oud-Beijerland geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport2Shine is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport2Shine in Oud-Beijerland een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport2Shine ? Je kunt de Sportschool bereiken op Laurens Janszn. Costerstraat 6 in Oud-Beijerland. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46621884, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sport2shine.nl/

Hoe kom je bij Sport2Shine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport2Shine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport2Shine

Bezoekers bekeken ook