Daan! Sport

Aan de Rivièraplein 3 in Haarlem kun je Daan! Sport vinden.

Meer informatie over Daan! Sport in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Daan! Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Daan! Sport in Haarlem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Daan! Sport is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Daan! Sport in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Daan! Sport ? Je kunt de Sportschool bereiken op Rivièraplein 3 in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48355806, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.daansport.nl/

Hoe kom je bij Daan! Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daan! Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Daan! Sport

Bezoekers bekeken ook