Kassem Sport

Aan de Concertweg 3 in Alphen aan den Rijn kun je Kassem Sport vinden.

Meer informatie over Kassem Sport in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kassem Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kassem Sport in Alphen aan den Rijn geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kassem Sport is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kassem Sport in Alphen aan den Rijn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kassem Sport ? Je kunt de Sportschool bereiken op Concertweg 3 in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14699493, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kassemgym.nl/

Hoe kom je bij Kassem Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kassem Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kassem Sport

Bezoekers bekeken ook