Kimé Sports

Aan de Plataanlaan 4a in Hellevoetsluis kun je Kimé Sports vinden.

Meer informatie over Kimé Sports in Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hellevoetsluis? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kimé Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kimé Sports in Hellevoetsluis geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kimé Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kimé Sports in Hellevoetsluis een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kimé Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Plataanlaan 4a in Hellevoetsluis. Je kunt ze ook bellen op 31 181 507 306, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kime.nl/

Hoe kom je bij Kimé Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kimé Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kimé Sports

Bezoekers bekeken ook