Stichting Team Roan Sas van Gent

Aan de Vlaanderenplein 1 in Sas van Gent kun je Stichting Team Roan Sas van Gent vinden.

Meer informatie over Stichting Team Roan Sas van Gent in Sas van Gent

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sas van Gent? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Stichting Team Roan Sas van Gent biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Stichting Team Roan Sas van Gent in Sas van Gent geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Stichting Team Roan Sas van Gent is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Stichting Team Roan Sas van Gent in Sas van Gent een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Stichting Team Roan Sas van Gent ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Vlaanderenplein 1 in Sas van Gent. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.teamroan.nl/

Hoe kom je bij Stichting Team Roan Sas van Gent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Team Roan Sas van Gent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Stichting Team Roan Sas van Gent

Bezoekers bekeken ook