Spallys

Aan de Eerste Oosterparkstraat 44h in Amsterdam kun je Spallys vinden.

Meer informatie over Spallys in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Spallys biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Spallys in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Spallys is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Spallys in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Spallys ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Eerste Oosterparkstraat 44h in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 38910384, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.spallys.nl/

Hoe kom je bij Spallys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spallys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Spallys

Bezoekers bekeken ook