Kickboks Fit

Aan de Erasmuspark in Amsterdam kun je Kickboks Fit vinden.

Meer informatie over Kickboks Fit in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboks Fit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboks Fit in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboks Fit is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboks Fit in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboks Fit ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Erasmuspark in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28944660, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboksfit.nl/

Hoe kom je bij Kickboks Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboks Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboks Fit

Bezoekers bekeken ook