Dipanegara Geleen

Aan de Groenstraat 15 in Geleen kun je Dipanegara Geleen vinden.

Meer informatie over Dipanegara Geleen in Geleen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Geleen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dipanegara Geleen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dipanegara Geleen in Geleen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dipanegara Geleen is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dipanegara Geleen in Geleen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dipanegara Geleen ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Groenstraat 15 in Geleen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 37402957, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.dipanegaragym.nl/

Hoe kom je bij Dipanegara Geleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dipanegara Geleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dipanegara Geleen

Bezoekers bekeken ook