Greg's Gym

Aan de Kuikensweg 84 in Beverwijk kun je Greg's Gym vinden.

Meer informatie over Greg's Gym in Beverwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Beverwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Greg's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Greg's Gym in Beverwijk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Greg's Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Greg's Gym in Beverwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Greg's Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kuikensweg 84 in Beverwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 251 244 972, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gregsgym.nl/

Hoe kom je bij Greg's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Greg's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Greg’s Gym

Bezoekers bekeken ook