Ready2Rumble

Aan de Quellijnstraat 62 in Amsterdam kun je Ready2Rumble vinden.

Meer informatie over Ready2Rumble in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Ready2Rumble biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Ready2Rumble in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Ready2Rumble is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Ready2Rumble in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Ready2Rumble ? Je kunt de Sportschool bereiken op Quellijnstraat 62 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 25545085, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ready2rumble.nl/

Hoe kom je bij Ready2Rumble? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ready2Rumble het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Ready2Rumble

Bezoekers bekeken ook