Sportcentrum ReBo

Aan de Prins Bernhardstraat 45A in Bodegraven kun je Sportcentrum ReBo vinden.

Meer informatie over Sportcentrum ReBo in Bodegraven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bodegraven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum ReBo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum ReBo in Bodegraven geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum ReBo is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum ReBo in Bodegraven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum ReBo ? Je kunt de Sportschool bereiken op Prins Bernhardstraat 45A in Bodegraven. Je kunt ze ook bellen op 31 172 785 334, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportcentrumrebo.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum ReBo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum ReBo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum ReBo

Bezoekers bekeken ook