Sportschool Kwikkers

Aan de Scheldeplein 4 in Ridderkerk kun je Sportschool Kwikkers vinden.

Meer informatie over Sportschool Kwikkers in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ridderkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool Kwikkers biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool Kwikkers in Ridderkerk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool Kwikkers is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool Kwikkers in Ridderkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool Kwikkers ? Je kunt de Sportschool bereiken op Scheldeplein 4 in Ridderkerk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24383653, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportschoolkwikkers.nl/

Hoe kom je bij Sportschool Kwikkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Kwikkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool Kwikkers

Bezoekers bekeken ook