Fit Focus

Aan de Maashoflaan 5 in Venlo kun je Fit Focus vinden.

Meer informatie over Fit Focus in Venlo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Venlo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fit Focus biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fit Focus in Venlo geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fit Focus is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fit Focus in Venlo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fit Focus ? Je kunt de Sportschool bereiken op Maashoflaan 5 in Venlo. Je kunt ze ook bellen op 31 77 387 1144, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitfocus.nl/

Hoe kom je bij Fit Focus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Focus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fit Focus

Bezoekers bekeken ook