Sportcentrum Enschede

Aan de De Reulver 30 in Enschede kun je Sportcentrum Enschede vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Enschede in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Enschede biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Enschede in Enschede geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Enschede is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Enschede in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Enschede ? Je kunt de Sportschool bereiken op De Reulver 30 in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 53 204 0523, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportcentrumenschede.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Enschede

Bezoekers bekeken ook