Bratko 010

Aan de Anthonetta Kuijlstraat 61 in Rotterdam kun je Bratko 010 vinden.

Meer informatie over Bratko 010 in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bratko 010 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bratko 010 in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bratko 010 is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bratko 010 in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bratko 010 ? Je kunt de Sportschool bereiken op Anthonetta Kuijlstraat 61 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54924950, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bratko.nl/

Hoe kom je bij Bratko 010? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bratko 010 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bratko 010

Bezoekers bekeken ook