Fitbox Apeldoorn

Aan de Heemradenlaan 130 in Apeldoorn kun je Fitbox Apeldoorn vinden.

Meer informatie over Fitbox Apeldoorn in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Apeldoorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitbox Apeldoorn biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitbox Apeldoorn in Apeldoorn geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitbox Apeldoorn is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitbox Apeldoorn in Apeldoorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitbox Apeldoorn ? Je kunt de Sportschool bereiken op Heemradenlaan 130 in Apeldoorn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23117118, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fitboxapeldoorn.nl/

Hoe kom je bij Fitbox Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitbox Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitbox Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook