Powerloads7

Aan de DSM-Straat in Beek kun je Powerloads7 vinden.

Meer informatie over Powerloads7 in Beek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Beek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Powerloads7 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Powerloads7 in Beek geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Powerloads7 is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Powerloads7 in Beek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Powerloads7 ? Je kunt de Sportschool bereiken op DSM-Straat in Beek. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13014902, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.powerloads7.nl/

Hoe kom je bij Powerloads7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Powerloads7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Powerloads7

Bezoekers bekeken ook