Dojo Huigenbos

Aan de Oude Zeumerseweg 3 in Voorthuizen kun je Dojo Huigenbos vinden.

Meer informatie over Dojo Huigenbos in Voorthuizen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Voorthuizen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dojo Huigenbos biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dojo Huigenbos in Voorthuizen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dojo Huigenbos is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dojo Huigenbos in Voorthuizen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dojo Huigenbos ? Je kunt de Sportschool bereiken op Oude Zeumerseweg 3 in Voorthuizen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53503532, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dojohuigenbos.nl/

Hoe kom je bij Dojo Huigenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo Huigenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dojo Huigenbos

Bezoekers bekeken ook