Savago Sports

Aan de Liniestraat 23 in Breda kun je Savago Sports vinden.

Meer informatie over Savago Sports in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Savago Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Savago Sports in Breda geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Savago Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Savago Sports in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Savago Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Liniestraat 23 in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40545738, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Savago Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Savago Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Savago Sports

Bezoekers bekeken ook