Sportcentrum Balili

Aan de Hoendiep 97F in Groningen kun je Sportcentrum Balili vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Balili in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Balili biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Balili in Groningen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Balili is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Balili in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Balili ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hoendiep 97F in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 50 318 3964, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportcentrumbalili.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Balili? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Balili het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Balili

Bezoekers bekeken ook