Sportcentrum Kenamju

Aan de Phoenixstraat 13 in Haarlem kun je Sportcentrum Kenamju vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Kenamju in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Kenamju biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Kenamju in Haarlem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Kenamju is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Kenamju in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Kenamju ? Je kunt de Sportschool bereiken op Phoenixstraat 13 in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 23 531 1182, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kenamju.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Kenamju? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Kenamju het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Kenamju

Bezoekers bekeken ook