Het Gymlokaal West

Aan de Doctor Jan van Breemenstraat 1 in Amsterdam kun je Het Gymlokaal West vinden.

Meer informatie over Het Gymlokaal West in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Het Gymlokaal West biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Het Gymlokaal West in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Het Gymlokaal West is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Het Gymlokaal West in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Het Gymlokaal West ? Je kunt de Sportschool bereiken op Doctor Jan van Breemenstraat 1 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 737 2781, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hetgymlokaal.nl/

Hoe kom je bij Het Gymlokaal West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Gymlokaal West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Het Gymlokaal West

Bezoekers bekeken ook