Eastbound Gym

Aan de Tweede van Swindenstraat 1 in Amsterdam kun je Eastbound Gym vinden.

Meer informatie over Eastbound Gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Eastbound Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Eastbound Gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Eastbound Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Eastbound Gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Eastbound Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Tweede van Swindenstraat 1 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24181110, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://eastboundgym.nl/

Hoe kom je bij Eastbound Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eastbound Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Eastbound Gym

Bezoekers bekeken ook