Team Smits

Aan de Dijksterhuisstraat 80a in Tilburg kun je Team Smits vinden.

Meer informatie over Team Smits in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Smits biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Smits in Tilburg geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Smits is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Smits in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Smits ? Je kunt de Sportschool bereiken op Dijksterhuisstraat 80a in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40054856, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.teamsmits.nl/

Hoe kom je bij Team Smits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Smits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Smits

Bezoekers bekeken ook