Sportcenter Budo-San

Aan de Leemwierde 132 in Almere kun je Sportcenter Budo-San vinden.

Meer informatie over Sportcenter Budo-San in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcenter Budo-San biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcenter Budo-San in Almere geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcenter Budo-San is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcenter Budo-San in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcenter Budo-San ? Je kunt de Sportclub bereiken op Leemwierde 132 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27012769, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budo-san.nl/

Hoe kom je bij Sportcenter Budo-San? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcenter Budo-San het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcenter Budo-San

Bezoekers bekeken ook