Brotherhood Haarlem

Aan de Erasmuslaan 3E in Haarlem kun je Brotherhood Haarlem vinden.

Meer informatie over Brotherhood Haarlem in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Brotherhood Haarlem biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Brotherhood Haarlem in Haarlem geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Brotherhood Haarlem is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Brotherhood Haarlem in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Brotherhood Haarlem ? Je kunt de Sportclub bereiken op Erasmuslaan 3E in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27891462, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.brotherhoodhaarlem.nl/

Hoe kom je bij Brotherhood Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brotherhood Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Brotherhood Haarlem

Bezoekers bekeken ook