R.B.V. Herman van 't Hof

Aan de Slachthuiskade 39 in Rotterdam kun je R.B.V. Herman van 't Hof vinden.

Meer informatie over R.B.V. Herman van 't Hof in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, R.B.V. Herman van 't Hof biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is R.B.V. Herman van 't Hof in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

R.B.V. Herman van 't Hof is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat R.B.V. Herman van 't Hof in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met R.B.V. Herman van 't Hof ? Je kunt de Sportclub bereiken op Slachthuiskade 39 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 213 6190, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://vanthof-rotterdam.nl/

Hoe kom je bij R.B.V. Herman van 't Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.B.V. Herman van 't Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. R.B.V. Herman van ’t Hof

Bezoekers bekeken ook