M/M StraatSport

Aan de Gymworld, Amerikaweg 135 in Zoetermeer kun je M/M StraatSport vinden.

Meer informatie over M/M StraatSport in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zoetermeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, M/M StraatSport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is M/M StraatSport in Zoetermeer geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

M/M StraatSport is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat M/M StraatSport in Zoetermeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met M/M StraatSport ? Je kunt de Sportclub bereiken op Gymworld, Amerikaweg 135 in Zoetermeer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14403956, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.mmstraatsport.nl/

Hoe kom je bij M/M StraatSport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M/M StraatSport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. M/M StraatSport

Bezoekers bekeken ook