Kicks Ridderkerk

Aan de Kerkweg 219d in Ridderkerk kun je Kicks Ridderkerk vinden.

Meer informatie over Kicks Ridderkerk in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ridderkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kicks Ridderkerk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kicks Ridderkerk in Ridderkerk geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kicks Ridderkerk is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kicks Ridderkerk in Ridderkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kicks Ridderkerk ? Je kunt de Sportclub bereiken op Kerkweg 219d in Ridderkerk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42766565, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kicksridderkerk.nl/

Hoe kom je bij Kicks Ridderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kicks Ridderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kicks Ridderkerk

Bezoekers bekeken ook