Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven

Aan de Daalakkersweg 10-02 in Eindhoven kun je Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven vinden.

Meer informatie over Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven ? Je kunt de Sportclub bereiken op Daalakkersweg 10-02 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53250767, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boxingeindhoven.com/

Hoe kom je bij Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ali & van Es Boxing - Boksen in Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Ali & van Es Boxing – Boksen in Eindhoven

Bezoekers bekeken ook