Mindboxing

Aan de Mendelhof 2 in Hoogeveen kun je Mindboxing vinden.

Meer informatie over Mindboxing in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoogeveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mindboxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mindboxing in Hoogeveen geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mindboxing is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mindboxing in Hoogeveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mindboxing ? Je kunt de Sportclub bereiken op Mendelhof 2 in Hoogeveen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.instagram.com/zenisparadise/

Hoe kom je bij Mindboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mindboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mindboxing

Bezoekers bekeken ook