Sportacademy Sellak

Aan de Bergsmastraat 11-G in Nieuw-Vennep kun je Sportacademy Sellak vinden.

Meer informatie over Sportacademy Sellak in Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuw-Vennep? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportacademy Sellak biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportacademy Sellak in Nieuw-Vennep geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportacademy Sellak is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportacademy Sellak in Nieuw-Vennep een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportacademy Sellak ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Bergsmastraat 11-G in Nieuw-Vennep. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13242397, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportacademysellak.nl/

Hoe kom je bij Sportacademy Sellak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportacademy Sellak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportacademy Sellak

Bezoekers bekeken ook