Sportcentrum Spijkenisse

Aan de Vlinderveen 475 in Spijkenisse kun je Sportcentrum Spijkenisse vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Spijkenisse in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Spijkenisse? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Spijkenisse biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Spijkenisse in Spijkenisse geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Spijkenisse is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Spijkenisse in Spijkenisse een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Spijkenisse ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Vlinderveen 475 in Spijkenisse. Je kunt ze ook bellen op 31 181 895 717, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportcentrumspijkenisse.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Spijkenisse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Spijkenisse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Spijkenisse

Bezoekers bekeken ook