Bewegez

Aan de Wim de Körverstraat 1c in Boxmeer kun je Bewegez vinden.

Meer informatie over Bewegez in Boxmeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Boxmeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bewegez biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bewegez in Boxmeer geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bewegez is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bewegez in Boxmeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bewegez ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Wim de Körverstraat 1c in Boxmeer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52190083, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bewegez.nl/

Hoe kom je bij Bewegez? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewegez het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bewegez

Bezoekers bekeken ook