R-Grip gym

Aan de Tweede Kostverlorenkade 69 in Amsterdam kun je R-Grip gym vinden.

Meer informatie over R-Grip gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, R-Grip gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is R-Grip gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

R-Grip gym is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat R-Grip gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met R-Grip gym ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Tweede Kostverlorenkade 69 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19929528, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.r-grip.nl/

Hoe kom je bij R-Grip gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R-Grip gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. R-Grip gym

Bezoekers bekeken ook