Taus Gym

Aan de Professor Romeinstraat 11A in Tilburg kun je Taus Gym vinden.

Meer informatie over Taus Gym in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Taus Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Taus Gym in Tilburg geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Taus Gym is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Taus Gym in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Taus Gym ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Professor Romeinstraat 11A in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op 31 13 822 8824, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tausgym.nl/

Hoe kom je bij Taus Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taus Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Taus Gym

Bezoekers bekeken ook