Kickboksen Peye

Aan de Florynwei 3i in Burgum kun je Kickboksen Peye vinden.

Meer informatie over Kickboksen Peye in Burgum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Burgum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen Peye biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen Peye in Burgum geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen Peye is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen Peye in Burgum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen Peye ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Florynwei 3i in Burgum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42617652, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboksenpeye.nl/

Hoe kom je bij Kickboksen Peye? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen Peye het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen Peye

Bezoekers bekeken ook