Rebelsport Huizen

Aan de Kerkstraat 68 in Huizen kun je Rebelsport Huizen vinden.

Meer informatie over Rebelsport Huizen in Huizen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Huizen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Rebelsport Huizen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Rebelsport Huizen in Huizen geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Rebelsport Huizen is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Rebelsport Huizen in Huizen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Rebelsport Huizen ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Kerkstraat 68 in Huizen. Je kunt ze ook bellen op 31 35 525 1806, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://rebelsport.nl/

Hoe kom je bij Rebelsport Huizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rebelsport Huizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Rebelsport Huizen

Bezoekers bekeken ook