Mido Gym

Aan de Milaanstraat 115 in Sittard kun je Mido Gym vinden.

Meer informatie over Mido Gym in Sittard

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sittard? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mido Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mido Gym in Sittard geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mido Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mido Gym in Sittard een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mido Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Milaanstraat 115 in Sittard. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81917911, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Mido Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mido Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mido Gym

Bezoekers bekeken ook