Budosport

Aan de Sint Anna Zusterstraat 2 in Schiedam kun je Budosport vinden.

Meer informatie over Budosport in Schiedam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schiedam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budosport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budosport in Schiedam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budosport is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budosport in Schiedam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budosport ? Je kunt de Sportschool bereiken op Sint Anna Zusterstraat 2 in Schiedam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41773206, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budosportschiedam.nl/

Hoe kom je bij Budosport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budosport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budosport

Bezoekers bekeken ook