SportUfit

Aan de Sluiskade 23 in Hoogezand kun je SportUfit vinden.

Meer informatie over SportUfit in Hoogezand

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoogezand? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SportUfit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SportUfit in Hoogezand geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SportUfit is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SportUfit in Hoogezand een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SportUfit ? Je kunt de Sportschool bereiken op Sluiskade 23 in Hoogezand. Je kunt ze ook bellen op 31 598 372 703, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportufit.nl/

Hoe kom je bij SportUfit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportUfit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SportUfit

Bezoekers bekeken ook