Bodyfit Pottenberg

Aan de Opalinestraat 41 in Maastricht kun je Bodyfit Pottenberg vinden.

Meer informatie over Bodyfit Pottenberg in Maastricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maastricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bodyfit Pottenberg biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bodyfit Pottenberg in Maastricht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bodyfit Pottenberg is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bodyfit Pottenberg in Maastricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bodyfit Pottenberg ? Je kunt de Sportschool bereiken op Opalinestraat 41 in Maastricht. Je kunt ze ook bellen op 31 43 347 3511, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bodyfitpottenberg.nl/

Hoe kom je bij Bodyfit Pottenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodyfit Pottenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bodyfit Pottenberg

Bezoekers bekeken ook